Ce inseamna spyware?


Spyware este software-ul cel mai supărător pentru a apărea peInternet în ultima vreme. Când spyware infectează un computerSistem, poate fi relativ inofensiv sau poate fidevastator.
Spyware ca coolwebsearch și new.net sunt capabile deParalizând un sistem informatic. Legile de reglementare a spyware-ului suntÎn așteptare în multe state și poate dura ani pentru a pune în aplicare.
Ce este Spyware?
Spyware este orice software care colectează informații despreUtilizarea computerului și / sau utilizatorul calculatorului. Este instalat peUn computer și trimite informații către un alt computer.Unele spyware, cum ar fi Weather Bug, Bear Share și KazaaSunt descărcate și instalate cu bună știință de către utilizatori. AlteSpyware este instalat fără cunoștința sau permisiunea luiutilizatorul.
Cum spyware afectează un computer?
Simptomele infecției spyware includ:
* Performanță foarte lentă a sistemului în timpul navigării pe Internet.* Pagina dvs. de pornire se schimbă în mod misterios pe cont propriu.* Apariția excesivă de pop-up-uri, pe site-uri îi plac Google,Yahoo și MSN, care nu le folosesc.* Puteți obține numai browser-ul dvs. pentru a vizita site-urile, care suntÎncercând să vă ducă să cumpărați software de ștergere a produselor de spionaj.
Multe programe de detectare și eliminare a programelor spyware sunt ușor de realizatDisponibil gratuit pe internet.
Cum se face o afacere cu spyware?
Există multe instrumente și cataloage disponibile pentru a face fațăspyware. Unul dintre aceste instrumente este Spybot Search and Destroy.Acesta scanează computerele pentru programe spion și programe dăunătoare. AceastaAfișează o listă de domenii problematice pentru utilizator și îi permite să facă acest lucruȘtergeți-le pe toate sau pe toate.
Un utilizator poate lăsa programe legitime instalate de el.Acestea pot include software de partajare a fișierelor peer-to-peer sauSoftware-ul instalat pentru a monitoriza activitățile on-line alecopii.
O soluție completă
Poate fi o idee bună pentru majoritatea proprietarilor de computere de a obține oSoluție globală de securitate PC ca pachet. Norton șiMcAfee, acum oferă o suită completă de securitate formată dinAnti-virus, firewall personal, anti-spam și intimitateOfertele și articolele anti-spion.
Ele sunt destul de ușor de instalat și permit părinților să monitorizezeCopiii care folosesc computerul. Există multe amenințăriInternetul, din care aceste apartamente vă pot protejacomputer.

Postări populare