Accesați PC-ul de la distanta



Ați stat vreodată în fața calculatorului dvs. și v-ați dorit să arătați altcuiva ce a apărut pe ecran?
Poate că v-ați confruntat cu o problemă sau nu v-ați dat seama cum să faceți ceva, dar ați știut dacă altcineva ar putea vedea ce se întâmplă pe ecran, vă pot ajuta să rezolvați problema imediat.
Ai avut vreodată o conversație telefonică cu cineva despre un anumit subiect de afaceri, dar nu te-ai putut conecta cu ideile tale pentru că era prea greu să-i explici la telefon?
Acum, vizualizați saltul la telefon cu aceeași persoană și partajați-vă literalmente spațiul de lucru al calculatorului pentru a colabora, a discuta și a crea ceva în comun, chiar dacă sunteți separați de mii de kilometri.
Deși acest lucru poate părea un episod al Star Trek, partajarea de la distanță a computerului este de fapt o realitate de zi cu zi.
Imaginați-vă că trebuie să faceți o călătorie și nici nu doriți sau nu să vă luați computerul.
Gândul la e-mailuri care se încarcă de zile de zile te face nebun și, de asemenea, trebuie să monitorizezi câteva lucruri pe PC-ul tău.
În loc să încercați să vă lăsați laptopul (sau să vă potriviți desktop-ul în valiza dvs.), puteți utiliza software-ul "desktop la distanță" care vă permite să accesați computerul prin Internet de pe orice alt computer din lume.
Una dintre cele mai frecvente servicii de la distanță pentru desktop este GoToMyPC.com, care vă oferă o modalitate sigură și sigură de a vă duce în cafeneaua locală de internet, conectați-vă și accesați biroul sau computerul de acasă, la fel ca și ședința la biroul dvs.
Acum, înainte de a vă panica și a crede că oricine poate accesa computerul dvs., permiteți-mi să explic siguranța.
În primul rând, vă conectați la site-ul web GoToMyPC.com cu un nume de utilizator și o parolă.
După ce v-ați conectat, faceți clic pe un link pentru a vă conecta la PC, care vă va cere apoi o altă parolă.
GoToMyPC.com sa gândit chiar și la o soluție pentru cei dintre voi îngrijorați de faptul că oamenii vă uită peste umăr atunci când introduceți parolele pe un computer public sau dacă computerul pe care îl utilizați ar putea purta un logger de tastatură.
Înainte de a pleca de acasă, puteți programa într-o serie de până la 99 de parole care funcționează doar o singură dată.
Aceasta înseamnă că, chiar dacă cineva vă supraveghează să vă conectați la computer sau să înregistrați apăsările de la tastatură, parola utilizată nu va mai funcționa.
Dacă un hoț ar dori să acceseze computerul dvs. de prea multe ori, GoToMyPC.com va închide toate încercările de acces la PC.
Beneficiile accesării de la distanță a PC-ului de pe șosea sunt numeroase, dar linia de jos este că vă permite să utilizați calculatorul de pe drum ca și când nu ați părăsit niciodată acasă.
De exemplu: în timp ce călătoriți la o conferință în acest weekend, soția mea (și partenerul de afaceri) a accesat calculatorul de birou de la laptopul meu și, în locul pachetului de 4.000 de e-mailuri care ar aștepta în mod normal după 5 zile, Ca și cum n-am fi plecat niciodată.
Aceeași companie care oferă GoToMyPC.com oferă și un serviciu numit GoToMeeting.com, care vă permite să găzduiți de la distanță o întâlnire în care mai mulți utilizatori pot să partajeze și să colaboreze pe un singur desktop al computerului.
Acest serviciu face foarte simplu să furnizeze instruire online, să facă demo-uri de software și chiar să facă prezentări complete de vânzări.
Eu personal folosesc ambele aceste servicii și le găsesc ușor, sigur și merită prețul.

Postări populare