3 sfaturi de vară pentru calculatoare




# 1 - Calculatoare de varăCălătorii de vacanță ar trebui să fie în alertă atunci când ajung acasă de la sfârșit de săptămână lungi, cum ar fi al patrulea iulie, un timp popular pentru virușii de calculator să se răspândească.
Majoritatea utilizatorilor de computere au tendința de a dezactiva computerele atunci când sunt plecați în călătorii, ceea ce înseamnă că nu primiți recent eliberate patch-uri anti-virus sau actualizări anti-spyware; Cele două zone cele mai comune care provoacă probleme cu calculatoarele. Vă recomandăm să actualizați scanările anti-virus și anti-spyware înainte de a deschide un e-mail sau de a vă conecta online după o absență prelungită.
În mod constant, se constată o creștere a numărului de apeluri pentru probleme legate de viruși, care urmează imediat după sfârșitul săptămânii lungi. Evitați problemele în totalitate prin actualizarea software-ului de securitate înainte de a utiliza computerul. Pentru o listă gratuită de viruși, amenințări spyware și tendințe, vizitați: www.VisitingGeeks.com/downloads.htm
# 2 - Ar trebui să lăsați computerul să ruleze?O întrebare pe care o auzim frecvent este: "Ar trebui să las computerul desktop sau să îl opresc?"
Există 2 școli de gândire ...Porniți-l și opriți de mai multe ori pe parcursul zilei când microcircuitele se suprapun și se obosesc datorită schimbării temperaturilor. De-a lungul timpului, acest lucru ar putea duce la o ruptură a circuitelor și poate duce la defectarea sistemului.
Lăsând computerul în permanență pune uzură excesivă asupra componentelor mecanice (motorul arborelui hard disk și ventilatoarele de răcire).
Cel mai bun compromis. Primul utilizator, dimineața, îl activează; Ultimul utilizator îl oprește.
Părăsim în permanență desktop-urile noastre, permițând executarea sarcinilor programate de utilități în timpul orelor de noapte. De asemenea, reluăm periodic sistemele (pentru a spăla RAM-ul și pentru a reseta sistemul de operare) și scoateți în mod obișnuit capacele casetei pentru a curăța orice praf care s-ar fi acumulat, în special în jurul ventilatoarelor și ecranelor.
# 3 - Opriți popupurile!Nu faceți niciodată clic pe fereastra unui pop-up. În schimb, închideți-l făcând clic pe X în colțul din dreapta sus. Mulți oameni sunt păcăliți în instalarea de aplicații spyware prin ferestre de tip pop-up care promite că vor curăța sistemul lor. Dacă primiți un mesaj care să spună că poate ajuta, presupuneți că este spyware și nu dați clic!

Postări populare