3 moduri simple de a salva o mulțime de bani atunci când cumpări un computer nou!


Cauți să cumperi un computer nou?
Copleșit de toate opțiunile disponibile pentru dvs.?
Stresat de costul ridicat al computerelor de azi?
Pentru majoritatea oamenilor, cumpărarea unui computer nou nu trebuie să fie la fel de stresantă ca și cumpărarea unei mașini noi. Nici nu trebuie să fie la fel de scumpă. Dacă sunteți ca majoritatea oamenilor și aveți un buget limitat pentru a cumpăra un computer, atunci trebuie să încercați să obțineți cât mai multe calculatoare pentru banii dvs. cu putință.
Iată câteva modalități simple pe care cineva le poate economisi atunci când cumpără un computer nou:
1) Magazinul pentru cea mai bună afacere.
Sună destul de evident. Dar mulți oameni nu își dau seama că nu au nevoie de cel mai rapid și mai scump computer cu cele mai multe "extra". De fapt, dacă utilizați deja un computer mai vechi, chiar cel mai puțin costisitor computer nou va fi un upgrade major. Dacă nu știți prea multe despre calculatoare, puteți învăța multe prin cumpărături. Puneți multe întrebări, comparați prețurile, comparați caracteristicile, apoi găsiți cel mai bun preț. Magazin la magazinul dvs. local de electronice și căutați cele mai bune oferte online. Veți fi surprins de cât de mulți bani puteți economisi prin cumpărături în jur!
2) Instalați propriile "extra"
Multe computere pe care le veți găsi într-un magazin au o mulțime de software suplimentar deja instalat. În timp ce acest lucru este convenabil, nu este întotdeauna cea mai bună modalitate de a economisi bani. De asemenea, în timp ce multe dintre aceste extras sună bine, nu aveți întotdeauna nevoie de ele. Puteți găsi adesea oferte mai bune prin cumpărături în jurul valorii de separat pentru software-ul dvs. extra extras (cum ar fi un procesor de text, anti-virus, popup blocker, eliminarea spyware, jocuri, etc). Iar câteva dintre acestea puteți obține gratuit. Deci, înainte de a cumpăra computerul "încărcat complet", întrebați-vă dacă aveți cu adevărat nevoie de toate extrasurile, apoi faceți cumpărături în jur pentru a vedea dacă puteți cumpăra un calculator scalat - și pentru a obține extras-vă pentru mult mai puțin!
3) Nu cumpărați garanție extinsă
Dacă nu sunteți un computer "techie", garanțiile extinse oferite de comercianții cu amănuntul de calculator sună adesea ca o idee bună. La urma urmei, cine vrea să fie deranjat să plătească pentru serviciu pe un computer după ce îl cumperi. Dar rețineți că majoritatea computerelor au o garanție, iar majoritatea problemelor legate de computer se vor întâmpla fie la început (când aveți în continuare garanția în vigoare), fie mult mai târziu (când ar fi mai ieftin să cumpărați un computer nou). Tehnologia se schimbă foarte repede în aceste zile. Deci, ia în considerare dacă sau nu merită prețul umflat al garanției prelungite. Și dacă simți cu adevărat că aveți nevoie de garanția extinsă, cereți-i să o cumpărați la un preț mai mic. Nu toți comercianții cu amănuntul vor negocia garanția, dar unii vor. Și dacă cumpărați garanția extinsă sau nu, asigurați-vă că vă copiați periodic toate fișierele, în caz!
Dacă aveți un buget nelimitat, considerați-vă că sunteți norocoși. Și dacă faceți afaceri pe computer, asigurați-vă că obțineți ceea ce aveți nevoie, în timp ce încercați să păstrați prețul în jos. Cu orice preț, cumpărarea ceva care nu se potrivește nevoilor tale nu este o afacere bună.
Sper că veți găsi aceste sfaturi utile și cumpărături fericite pe computer!

Postări populare